Hyundai IONIQ electric

IONIQ electric gir deg fascinerende kjøreopplevelser og en rekkevidde på 311 km per lading. Det nye litium-ion polymerbatteriet kan lades til 80% på under en time med en hurtiglader. Dette er bare begynnelsen. Next Awaits.

Praktisk teknologi med stilrent design

Designet til IONIQ er optimert for best mulig energiutnyttelse. En luftmotstandskoeffisient på 0,24 gOnce upon a time...jør den til en av de mest aerodynamiske bilene på markedet. Under det stilrene designet skjuler det seg et karosseri konstruert for høye ytelser og høy sikkerhet. Bruk av lett aluminium og avansert høyfast stål reduserer vekten og dermed energiforbruket.

Bluelink® nettbaserte tjenester

Med Bluelink® kan du koble IONIQ electric til nettet og bruke nettbasert talegjenkjenning og mange andre praktiske, nettbaserte tjenester. Et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med det avanserte navigasjonssystemet med skjerm på 10,25 tommer. Det gir deg tilgang til oppdatert informasjon om hvor det er ladestasjoner, ladepriser, trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser. Automatisk nødanrop og en knapp for manuelt nødanrop øker sikkerheten.

Finn en ladestasjon og parkeringsplass

IONIQ electric er full av funksjoner som gjør det enkelt å kjøre elbil. Et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med det avanserte navigasjonssystemet med skjerm på 10,25 tommer. Det gir deg tilgang til oppdatert informasjon om hvor det er ladestasjoner, ladepriser, trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser.

Priser og Spesifikasjoner

Modell   WLTP rekkevidde Forbruk Pris
38,3kWh (136hk) Hyundai IONIQ electric Trend Miljøklasse A: 0 g/km CO2 311 km 13,8 kWh/100km 289 000,-
38,3kWh (136hk) Hyundai IONIQ electric Premium Miljøklasse A: 0 g/km CO2 311 km 13,8 kWh/100km 329 000,-
38,3kWh (136hk) Hyundai IONIQ electric Premium kampanjepris Miljøklasse A: 0 g/km CO2 311 km 13,8 kWh/100km 299 900,-
Tillegg for metallic lakk     6 000,-
* Priser er ferdig levert Askim
 VI BYGGER TILLIT www.osloveienbil.no FORVENT MYE - FÅ MER