Corona (covid-19) informasjon

Oppdatering 16.03.2021

Grunnet utviklingen rundt Covid-19 og nye retningslinjer fra regjeringen, vil vår salgsavdeling holde stengt til og med 11.04.2021. Våre selgere er tilgjengelig i normale åpningstider gjengitt på vår nettside både på telefon og e-post. Vi vil tilpasse våre rutiner for at du som kunde fortsatt vil oppleve å bli godt ivaretatt. Overlevering av biler vil foregå utenfor våre lokaler med strenge smittevernstiltak. Verkstedet vårt holder åpent som normalt. Inn- og utlevering av bil vil foregå med strenge smitteverntiltak. Deler vil kunne bestilles på telefon eller e-post, og vil bli levert ut utenfor vår deleinngang mot betaling på vipps for privatpersoner eller mot faktura for våre fakturakunder.


Smitteverntiltak

Vi må alle ta et ansvar for å begrense spredning av koronaviruset, og du kan være trygg på at vi i vår organisasjon bidrar med all vår kraft.

Situasjonen med spredningen av koronaviruset er alvorlig, og vi er klare for å ta del i den nasjonale dugnaden som må til for å løse utfordringene vi står overfor. Vi er takknemlig overfor alle våre kunder og samarbeidspartnere som gjør det samme i denne krevende tiden.

Vi følger retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og har iverksatt følgende tiltak i hele vår organisasjon:

Hensynet til folkehelsa, og helsesituasjonen til våre kunder og medarbeidere, har naturligvis den aller høyeste prioritet. Vi følger situasjonen tett, og er klare for å implentere flere og sterkere tiltak om det blir nødvendig.

Du kan være trygg på at vi gjør alt vi kan for å ivareta alle våre kunder, og vi svarer gjerne på spørsmål du måtte ha om vår håndtering av denne situasjonen.

 VI BYGGER TILLIT www.osloveienbil.no FORVENT MYE - FÅ MER