Godkjent verksted

Vårt verksted er godkjent av Statens vegvesen for reparasjon av kjøretøy. Statens Vegvesen skriver selv dette om godkjente verksteder: "Reparasjoner på kjøretøy kan som hovedregel bare utføres av verksteder som er godkjent av Statens vegvesen. Hensikten med godkjenningsordningen er å sikre at reparasjoner blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte."

Personlig bestilling

Ønsker du ikke å benytte vårt bestillingsskjema, kan du også kontakte vårt verksted på telefon og e-post:
phone
Telefon: 69 81 83 95
alternate_email
E-post:

Bestillingsskjema

Her kan du bestille time til bilen din på vårt verksted. Vi setter pris på om du fyller ut skjemaet så detaljert som mulig, slik at vi får mest mulig informasjon om jobben du ønsker å få gjort.

Når vi mottar din bestilling, vil vår servicerådgiver se hvilke av dine ønskede reparasjonsdager som er ledige. Deretter tar vi kontakt med deg for å bekrefte reparasjonsdagen. Har vi ikke ledig tid på de dagene du ønsker, tar vi kontakt med deg for å finne en dag som passer.

Du vil motta en kopi av bestillingen når den sendes. Vi har dessverre hatt litt utfordringer med vårt skjema, og skulle du ikke motta kopi av din bestilling, ta gjerne kontakt med oss på telefon for å forsikre deg om at vi har mottatt den.