Hyundai IONIQ 5 N

IONIQ 5 N er vår første N-elbilmodell. Den har kjøreegenskaper som passer både på bane og på vanlig vei, og den har allerede blitt kåret til årets bil i 2023 av Top Gear. Med ny teknologi og egenskaper for kjøring på bane representerer IONIQ 5 N, som den første elbilen fra Hyundai N, et nytt elbilsegment. Den er også første modell i Hyundai Ns elbilstrategi.
Presisjon og balanse i svinger.
IONIQ 5 N har svingegenskaper som en typisk N-modell med direkte styrerespons og motorsportinspirert firehjulsdrift.
Praktisk sportsbil i hverdagen.
Balansen mellom ytelser for kjøring på bane og komfort for hverdagskjøring gjør at det alltid er en glede å kjøre IONIQ 5 N.
Egenskaper på bane.
Med høy ytelse, avansert batterikjøling, optimert styring og ekstra stivt karosseri passer IONIQ 5 N perfekt både på og utenfor racerbanen.

Høy ytelse for alle sanser.

En egen funksjon for giringsfølelse og akselerasjonslyd gjør kjøreopplevelsen i IONIQ 5 N unik. Elbilen er utformet for å gi deg den klassiske N-følelsen. Og den er den eneste elbilen på markedet med giringsfølelse og lydrespons på kjøringen, slik at du får kjøreopplevelser for alle sansene.

Nyt kjøreopplevelsen.

Med ny teknologi og egenskaper for kjøring på bane representerer IONIQ 5 N et nytt elbilsegment. Bilen er bygget på de tre grunnpilarene for N-merket og har teknologi hentet fra motorsporten og våre rullende testlaboratorier.
Kraftfull ytelse.
Denne elbilen er bygd for entusiaster som ønsker mer enn å kjøre fra A til B. Den høye ytelsen sørger for unike kjøreopplevelser.
Stålkontroll
IONIQ 5 N har en funksjon for kjørerespons og giringsfølelse som entusiaster ofte savner i en elbil. Ny teknologi som N e-Shift og N Active+-lyddesign gjør at du kan høre og føle kreftene utfolde seg.
Allsidig kraftpakke.
IONIQ 5 N er en sportsbil for bruk i hverdagen. Den har kraftfull ytelse for banekjøring, samtidig er den komfortabel å kjøre til og fra jobb med en rekkevidde på inntil 448 km.

Long Range-versjon med 84 kWt-batteri.

Denne elbilen har et større og kraftigere batteri enn den prisvinnende IONIQ 5 som den er basert på. I tillegg har den fått flere tekniske forbedringer som blant annet gir mer effektiv energiutnyttelse og dermed høyere effekt fra det nye batteriet med en kapasitet på 84 kWt. Hyundais modulbaserte elbilplattform (electric global modular platform) legger til rette for lengre rekkevidde og raskere lading.

Fem års garanti – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at nye KONA electric er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. I tillegg leveres litium-ion polymerbatteriet med en garanti på 8 år eller 160 000 km, avhengig av hva som inntreffer først. Det gir deg problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen.

Priser og Spesifikasjoner

Modell Batteri WLTP Forbruk Pris
Hyundai IONIQ 5 N 84 kWh 448 km 21,2 kWh/100km 720 900,-
 
Tillegg for metallic lakk 9 000,-
Tillegg for matt lakk 12 500,-
* Pris er ferdig levert Askim inkludert vektavgift og mva